Factoring pentru piața internațională

Dacă vă desfășurați activitatea pe piața internațională, noi vă oferim soluții de factoring concepute pentru a satisface orice nevoie de lichiditate.

Factoring de export

Prin Factoring de export ne puteți ceda creanța pe care o aveți față de un client străin: ne angajăm să gestionăm, din punct de vedere administrativ, creanța dumneavoastră, ocupându-ne în mod direct de colectarea acesteia iar, în caz de factoring fără regres, ne asumăm riscul de insolvență a clientului străin.

Factoring de import

Prin acest serviciu destinat companiilor exportatoare de bunuri și servicii în România sau companiilor românești care importă din străinătate, putem achiziționa definitiv creanța cedată, ne ocupăm de colectarea acesteia și ne asumăm riscul de insolvență.

Beneficii

Lichiditate

Soluțiile noastre vă ajută să planificați corect fluxurile de numerar și să dimensionați corect costurile financiare.

Avantaje

Achiziție de fonduri în moneda de facturare, fără risc valutar.

Riscuri zero

Vă sprijinim în atragerea de noi clienți fără riscul de pierdere a creanței.

Aveți nevoie de informații sau asistență?

Contactați-ne

Mesaj publicitar în scopuri promoționale. Pentru a cunoaște termenii și condițiile contractului de Factoring, vă rugăm să consultați fișa informativă disponibilă în filialele din Italia și în birourile de reprezentare din România, precum și în secțiunea Transparență a site-ului www.bancaifis.it.