Factoring pentru piața internă

Datorită cunoștințelor noastre aprofundate a pieței locale, finanțăm IMM-ul vostru prin anticiparea creanțelor comerciale, oferindu-vă astfel posibilitatea creșterii cifrei de afaceri.

Servicii oferite

Vă oferim servicii pentru gestionarea și efectuarea plății în avans a creanței, garanție de plată și reducerea riscului debitorului insolvent. De asemenea, elaborăm soluții personalizate care să satisfacă nevoile de lichiditate, cu scopul de a vă susține în dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Soluții de factoring

Factoring intern

Prin intermediul serviciului de factoring cu regres și fără regres, finanțăm creanța provenită din vânzarea de bunuri și prestări de servicii pe piața internă din România.

Soluții de factoring

Factoring fără regres

Bazându-ne pe expertiza noastră specifică, permitem întreprinderilor optimizarea relației client-debitor și reducerea riscului de furnizare, cedându-ne nouă riscul de neplată a clientului străin. Ne ocupăm în mod direct de gestionarea și colectarea creanțelor.

Soluții de factoring

Factoring cu regres

Ne adresăm IMM-urilor care au nevoie să cedeze creanțele rezultate din relații comerciale. Ne ocupăm de gestionarea, administrarea și colectarea acestora, astfel încât societatea cedentă să poată beneficia de un avans al creanțelor cedate.

Soluții de factoring

Reverse factoring

Punem la dispoziția IMM-urilor soluții financiare complete, prin administrarea relațiilor cu furnizorii și amânarea plăților.

Soluții de factoring

Factoring la scadență

Elaborăm și oferim soluții specializate pentru întreprinderile care au nevoie de planificare financiară la timp.

Soluții de factoring

Avans creanțe viitoare

Oferim soluții de finanțare prin plata anticipată a creanțelor care vor rezulta din contractele încheiate cu clienții întreprinderii dumneavoastră.

Soluții de factoring

Factoring pentru Administrație Publică

Evaluăm și tranzacții cu organisme publice sau societăți deținute de Administrația Publică, gestionând și cedând portofoliul de creanțe comerciale pentru a obține lichiditatea necesară.

Beneficii

Gestionarea eficientă a creanțelor

Majorare substanțială a volumului de afaceri al întreprinderii, grație cesiunii creanței și a ulterioarei optimizări a capitalului circulant.

Reducerea riscului de credit

Reducerea riscului de pierdere a creditului cauzat de eventuale dificultăți financiare ale clienților dumneavoastră.

Finanțarea investițiilor

Plata anticipată a creanțelor sprijină procesele de investiții, optimizând utilizarea fondurilor externe.

Aveți nevoie de informații sau asistență?

Contactați-ne

Mesaj publicitar în scopuri promoționale. Pentru a cunoaște termenii și condițiile contractului de factoring, vă rugăm să consultați fișa informativă disponibilă în filialele din Italia și în birourile de reprezentare din România, precum și în secțiunea Transparență a site-ului www.bancaifis.it