SDIR:     SDIR
 

Banca IFIS Spa Italia se află în România ca Reprezentanţă, cu scopul de a facilita relaţiile cu clienţii din România, oferind atât serviciul de export factoring pentru Italia şi alte ţări din Europa, precum Germania, Franţa, Spania, Polonia, Ungaria, cât şi serviciul de domestic factoring.

In plus, gama noastră de servicii cuprinde şi factoringul fără regres şi maturity.

Oferim finanţare pentru întreprinderi atât în euro sau în alte valute, cât şi în valută românească, indiferent dacă este vorba de grupuri de cumpărători sau de beneficiari unici. In cazul acestora din urmă, putem finanţa creanţele comerciale ale societăţilor mari care achiziţionează bunuri şi servicii de la mai mulţi furnizori mici.

Renumele nostru pe piaţa românească este rezultatul abordării noastre: adaptată exigenţelor clienţilor noştri şi inspirată din cele mai înalte standarde europene. Banca IFIS Spa este singurul Grup Bancar independent italian – listat pe segmentul STAR al Bursei Italiene de Valori - specializat şi axat în domeniul creanţelor comerciale, al creditelor financiare cu grad ridicat de exigibilitate şi al creditului fiscal.

Grupul Banca IFIS

Banca IFIS is part of the Grupul Banca IFIS